dam masterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdamamsterdam stopera

Meer dan 1000 spellen

Spellen, spellen en nog eens spellen! Gamekeeper in Amsterdam is dé winkel voor mensen die van spellen houden - van Monopoly tot Stratego en van backgammon tot het gezelligste Sinterklaasspel.

Amsterdam_gamekeeper.JPG

De Gamekeeper is vrijwel zeker dé spellenwinkel van Amsterdam en waarschijnlijk ook van heel Nederland. Dit is niet alleen een winkel voor mensen die van spellen houden maar ook voor iedereen die op zoek is naar een speels cadeau. Met meer dan duizend spellen op voorraad, zul je niet snel helaas-dat-hebben-we-niet als antwoord krijgen.

De spellen zijn onderverdeeld in 18 categorieën – educatief, oorlog thema, reisspelen, breinbrekers, twee persoons om er een paar te noemen. Weet je niet wat te kopen? Kijk dan op de website van The Gamekeeper waar je een korte uitleg over het spel vindt. Gamekeeper heeft ook een webshop voor het geval dat je niet in Amsterdam bent en toch graag een spel zou willen kopen.

Adres:
Gamekeeper
Hartenstraat 14
Amsterdam

Openingstijden:
Maandag, zaterdag, zondag: 10.00-18.00
Dinsdag, woensdag,vrijdag: 10.00-18.30
Donderdag: 10.00-20.30

foto Marianne Crone 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video