amsterdam stoperaamsterdam-grachten-winterdam masterdamamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseum

Exotische sieraden en kasjmier sjaals

Sas Design is een klein winkeltje in Amsterdam met een grote collectie kasjmier sjaals en zelfontworpen gouden en zilveren sieraden ingelegd met edelsteentjes en pareltjes.

Amsterdam_sas.JPG

Sieraden collectie

Dit winkeltje is kleurrijk, vrolijk en vol warme tinten. Passie voor India en het Victoriaanse tijdperk weerspiegelen zich in de sieraden ontworpen door Sas. Het resultaat is een verrassende collectie moderne sieraden, een aanrader voor zowel hippe als meer klassiek gezinden. Hartverwarmend detail: alle door Sas ontworpen sieraden worden met de hand gemaakt door Indiase vaklieden die in de Tharwoestijn†in Noord-India wonen.†

Kasjmier collectie
Kasjmier is de zachtste wolsoort ter wereld en is heerlijk om te dragen zowel in de zomer als in de winter. Sas Design heeft een unieke collectie kasjmier maar ook zijden sjaals met prachtige traditionele designs. Heel speciaal is de collectie geborduurde sjaals die gemaakt is door kunstzinnige ambachtslieden uit Noord-India.

Webshop
Geen tijd om dit unieke winkeltje te bezoeken? Geen probleem want shoppen voor prachtige sieraden kun je in de webshop Sas Design Jewellery.

Adres:
Sas Design
Gasthuismolensteeg 1
Amsterdam

Openingstijden:
Maandag: 12.00 -18.00
Dinsdag t/m zaterdag: 11.00-18.00
Zondag: 12.00-17.00

foto Marianne Crone

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video