amsterdam-grachten-winteramsterdamgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam stoperaamsterdam-winter-vocdam masterdamgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseum

Koffie en thee

Kaldi is dé plaats voor de ware koffieliefhebber in Amsterdam. Koop koffie om thuis te drinken of zit op het piepkleine terrasje met uitzicht over de Herengracht terwijl je een geurig kopje koffie drinkt.

Amsterdam_kaldi.JPG

Koffiebar

Het koffiebargedeelte is klein en heeft een prachtig uitzicht op de gracht, de ideale plek om even uit te rusten. Bij mooi weer zit je buiten en als je geluk hebt, heb je een van de vier stoelen bemachtigd. Gratis WiFi.

Voor de koffieliefhebber
Kaldi is de ideale winkel voor elke koffie-liefhebber want je kunt hier alles kopen wat te maken heeft met koffie – espressomachines, koffiemolens, koffiepads, cafetieres, melkopschuimer maar natuurlijk ook koffie, gemalen of bonen. Kies uit Bio- of Fair Trade-koffie. Voordat je koffie koopt, proef dan welke soort je het lekkerst vindt.

Voor de theeliefhebber
Voor theeliefhebbers zijn er veel soorten losse en verpakte thee. Hier moet je zijn voor Darjeeling FTGFOP First flush – Fine Tippy Golden Flowery Orange Pekoe First, alleen de bovenste jonge theeblaadjes van de plant worden afgeplukt. First flush betekent dat de thee geoogst is in maart, na de eerste voorjaarsregens in het district West Bengalen in Noord-India waar de Darjeeling thee vandaan komt.

De ware theeliefhebber zet thee in een theepot. Kaldi heeft prachtige theepotten van RVS en dubbelwandig. Heel handig zijn de dubbelwandige theeglazen waar je natuurlijk ook koffie uit kunt drinken.

Adres:
Kaldi
Herengracht 300
Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 09.00-17.30
Vrijdag 09.00-18.00
Zaterdag 11.00-18.00
Zondag gesloten

foto Marianne Crone 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video