amsterdam-grachten-winteramsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-winter-vocamsterdam stoperadam masterdamgrachten amsterdamamsterdam

IJs en panini bij Mezzo

Mezzo is een ijssalon met lunchroom. Hier kom je in de eerste plaats voor het zelfgemaakte ijs want Mezzo heeft het lekkerste ijs in Amsterdam-oost. Kom je met kleine kinderen, dan kun je in alle rust van je ijs of lunch genieten want voor de kleintjes is er een speelkeukentje, zijn er boekjes om te lezen en kleurplaten. Ben je niet zo'n ijsliefhebber, de warme panini's zijn niet te versmaden en smaken uitstekend met een smoothie.

Amsterdam_mezzo_ijsLet op: Mezzo is PERMANENT GESLOTEN

Ambachtelijk ijs
Kies uit tenminste 16 smaken ijs waaronder all-time-favourites zoals aardbei, hazelnoot en stracciatella. Er zijn twee soorten ijs: roomijs, op melkbasis en sorbetijs, op fruitbasis. Het sorbetijs is heerlijk fris en bevat geen melk dus geschikt voor een lactosevrij dieet. En voor de hele grote trek, neem je een bakje van 1/2 liter. 

Lekkere lunch
Geen trek in ijs? Wat denk je van een vers belegde broodje, een warme panini of een overheerlijke salade. Echte aanraders zijn broodje pollo pesto (kip, oude kaas, salade en pesto saus) of gewoon klassiek mozzarella panini (mozzarela, tomaat, pesto). De zalmsalade en geitenkaassalade zijn zo lekker dat je hier zeker voor terugkomt. 

Extra

Wanneer je hier luncht, krijg je je tweede kopje thee of koffie gratis.

Adres

Mezzo
Dapperplein 36
Amsterdam

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 09.30-19.00 uur
Zondag 11.00-19.00 uur

foto Mezzo IJssalon

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video