amsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdam-winter-vocdam masterdamgrachten amsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseumamsterdam-rembrandtpleinamsterdam

IJs op maat

Bij Yogen Früz in Amsterdam schep je je eigen ijsje. Bepaal zelf welke en hoeveel sauzen, fruit of toppings je erbij wilt en voilà een ijsje op maat. Afrekenen gaat per gewicht.

Amsterdam_yogen_fruz.JPG

Yogen Früz is een Canadees bedrijf gespecialiseerd in yoghurt ijs. Het interieur is heel roze en geeft een wijdse indruk. Op hoge krukken kun je je ijsje opeten maar meenemen kan natuurlijk ook.

Zo werkt het
Pak een bakje en vul het met je favoriete smaak of smaken ijs uit de ijs-tap. Ga nu naar de afdeling toppings, onderverdeeld in gezond (fruit, noten, zaden) en gekleurde snoepjes (chocola, hagelslag, knettersuiker). Maak het geheel af met een van de sauzen zoals karamel, witte chocola of frambozen.

Zo betaal je
Bij de kassa gekomen, zet je je ijscreatie op een weegschaal. Je betaalt voor het totale gewicht. Vaak is de prijs hoger dan je verwacht omdat het moeilijk in te schatten is hoeveel je doe-het-zelf ijsje weegt.

Adres
Yogen Früz
Reguliersbreestraat 19
Amsterdam

foto Marianne Crone 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video