amsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdamdam masterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam stoperaamsterdam-grachten-winter

Biologische friet en boerderij ijs

PontStation – is het een pompstation, snackbar, ijssalon of avondwinkel? PontStation is gespecialiseerd in biologische snacks en ambachtelijk ijs en is gevestigd in een garage die eruit ziet als pompstation.

Amsterdam_pontstation.jpg

Let op: Pontstation is PERMANENT GESLOTEN

Biologische snacks en ambachtelijk ijs
Je bent in Amsterdam-Noord en je hebt trek in een ijsje of misschien een puntzak friet? Ben je niet in Noord, stap dan op de gratis veerpont achter het Centraal Station naar Noord en loop binnen bij PontStation. Alles is biologisch, alles is verantwoord, van de friet en burgers tot het vlierbloessemsap. Tracteer jezelf op een puntzak snoepgroente met tzatziki of bietensalade met bleekselderij en hazelnoten. Hier vind je het allerlekkerste boerderij-ijs van Amsterdam.

Handig om te weten
Betalen kan alleen met pin. PontStation is ook avondwinkel dus ook voor kattenvoer, de krant, toiletpapier of shag en al die dingen die je laat op de dag ineens nodig hebt. Ook handig zijn de afhaalmaaltijden. Ben je op de fiets? Hier kun je je banden oppompen want de fietspomp staat voor je klaar.

Adres
PontStation
NDSM, MS Van Riemsdijkweg 28
Amsterdam

Openingstijden
Maandag t/m donderdag en zondag 12.00-21.00
Vrijdag en zaterdag 11.30-21.00

foto Marianne Crone 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video