amsterdam-rembrandtpleindam masterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-winter-vocamsterdamamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam stopera

Hotel not Hotel

Hotel not Hotel, is dat een hotel of is dat geen hotel? Voor alle duidelijkheid Hotel not Hotel is wel degelijk een hotel, maar wel heel bijzonder. Je vindt Hotel Not Hotel niet in het centrum van Amsterdam maar in de wijk de Baarsjes. Misschien geen buurt waar je aan denkt wanneer je een hotel in Amsterdam zoekt. Slapen in een niet-toeristische wijk in Amsterdam is veel leuker dan midden in het toeristengebied.

Amsterdam_hotel_no_hotel.jpg
Budget-design hotel

Hotel not Hotel is een budget-design hotel. Alle kamers zijn individueel ontworpen door Collaboration-O, een designerscollectief van studenten aan de Design Academy in Eindhoven. Het hotel heeft maar 23 kamers, allemaal piepklein maar uniek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nachtje in een geheime boekenkast, tenminste als je de deur kunt vinden. Eenmaal gevonden kun je neervleien op een gerieflijk bed met misschien een boek uit de kast want alle boeken zijn echt.

Spaanse villa of in een tram?
Of slaap je liever in Casa no Casa, een charmante Spaanse villa geschikt voor een familie-vakantie met een tweepersoons- en twee eenpersoonsbedden. Misschien gaat je voorkeur uit naar een nachtje in een tram of toch maar liever in een kraaiennest of een 3D printkamer? Het kan allemaal in Hotel not Hotel.

Boek hier een kamer in Hotel Not Hotel!

Lunch en fietsen
Wil je niet overnachten in Amsterdam, kom dan naar Hotel not Hotel voor een lekkere lunch of een gezellige borrel op het gezellige terras (bij mooi weer). Als je geluk hebt, is er nog een tafeltje vrij. Huur een fiets, de receptie heeft alle informatie.

Adres
Hotel not Hotel
Piri Reisplein 34
Amsterdam

foto Hotel not Hotel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video