amsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseumamsterdamgrachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam stoperadam masterdamamsterdam-rembrandtplein

CityHub accommodatie zonder franje

Slaap je graag in een postvakje? CityHub Hotel in Amsterdam is dan precies wat je zoekt. In dit futuristiche hotel staat je bed in een slaapcontainer met digitale snufjes. Er is één medewerker aanwezig. Hij administreert niet, geeft je geen sleutel en doet ook geen ander hotelwerk. Zijn taak is advies geven en vragen beantwoorden. Eigenlijk is hij overbodig voor de smartphone generatie maar er kan er soms een 'oudje' tussenzitten die wat vragen heeft.

Amsterdam_city_hub.jpg
Slaapplek
CityHub heeft als doel een slaapplek te zijn. Je hebt een eenvoudig zitje en kledinghangers. Je koffer pak je niet uit dus geen kast. Sanitair, de douches en toilet zijn apart en voor gemeenschappelijk gebruik. Staan doe je vóór je bed, niet erin want onder of boven je bed is het bed van de buurman/vrouw.

Reserveer hier een kamer in CituHub Amsterdam

Smartphone
Met je smartphone en City Hub app blijf je in contact met het hotel en je medegasten die je tips kunt doorsturen. Ook kun je de sfeerverlichting aanpassen en de muziek harder-, zachter- of helemaal uitzetten. Uiteraard is er WiFi.  De gemeenschappelijke verblijfsruimte met een interactief bord en informatie over boeiende programma’s en evenementen in Amsterdam is de spil. Hier worden ervaringen gedeeld, krijg je tips en ontmoet je nieuwe vrienden.

Adres
CityHub
Bellamystraat 3
Amsterdam

foto CityHub  

City Hub Hotel

CityHub Amsterdam is slapen in een kingsize bed in een privéslaapcabine met een iPod-dock. Met de CityHub app kun je chatten met andere CityHub gasten. Er is gratis WiFi en baggage-opslag. De ideale accommodatie wanneer je alleen maar een bed nodig hebt

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video