amsterdam-grachten-winteramsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseumdam masterdamgrachten amsterdamamsterdamamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdam-winter-voc

Greenhouse Effect

Greenhouse Effect in het centrum van Amsterdam heeft het allemaal: kamers met badkamer, kamers met gedeelde badkamer, appartementen en een coffeeshop, waar je ook gewoon alleen maar koffie kunt krijgen.

Amsterdam_greenhouse-bar-hotel.jpg† † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † Greenhouse Effect Bar Hotel

Locatie Greenhouse Effect

Je kunt je geen betere locatie bedenken voor een hotel dan dan in de Warmoesstraat, de oudste straat in Amsterdam, altijd gezellig, altijd levendig en vol winkels. Twee-sterren hotel Greenhouse Effect ligt aan de rand van de Rosse Buurt en vlak bij de Dam, Kalverstraat en Leidsestraat.

Reserveer hier een kamer in Greenhouse Effect Amsterdam

Kamers Greenhouse Effect
De twintig gastenkamers in Greenhouse Effect hebben allemaal een ander thema. Dutch Touch kamer met oranje muren en delftsblauw design kussens (met een elkaar kussend boerenjongetje en boerenmeisje..). De nautische kamer met een patrijspoort en de muren in de kleurschakering blauw / wit. De kleine meisjeskamer helemaal in het roze. Heel romantisch slapen is in de 1001-nachtkamer, helemaal in orientaalse sfeer.

Greenhouse Effect appartement
Wanneer je je helemaal thuis wilt voelen in Amsterdam, verblijf dan in een van de appartementen van Greenhouse Effect. Je hebt de keuze uit een single studio of een tweepersoonsappartement met keuken. Geen zin om je ontbijt zelf te maken? Greenhouse Effect maakt hele lekker ontbijtjes met allerlei soorten brood, hartig en zoet beleg, yoghurt en volop fruit.

Adres:
The Greenhouse Effect
Warmoesstraat 55
Amsterdam

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video