grachten amsterdamdam masterdamgrachten amsterdamamsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-grachten-winteramsterdam stoperaamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-winter-voc

Hotel Ibis Amsterdam Centrum

Hotel Ibis Amsterdam Centrum is precies wat je zoekt wanneer je een bed nodig hebt, een beetje comfort en niet te veel wil betalen voor een hotel in het centrum van Amsterdam.

Voor een weekend in Amsterdam verblijf je het liefst zo betaalbaar mogelijk in een hotel zonder kwaliteit te verliezen. Hotel Ibis Amsterdam is onderdeel van de Accor Hotel Group en staat garant voor betaalbare accommodatie. Verwacht geen grote luxe of stijlvolle kamers. De inrichting van de kamers doet sterk denken aan IKEA. Het gebrek aan stijl wordt goedgemaakt door de locatie; pal naast het Centraal Station van Amsterdam, vlakbij het Damrak en de Dam.

Reserveer hier een kamer in Hotel Ibis in het centrum van Amsterdam

Amsterdam_ibis-amsterdam-centrum.jpg

De kamer
Vrijwel alle Ibis hotels in de hele wereld zijn bijna identiek ingericht; een open hangkast voor kleding, een werkblad onder het raam, dikke matrassen, zachte kussens en dekbedden, flatscreen TV met internationale zenders en gratis WiFi in alle kamers. Alleen door de platen van rode tulpen aan de muur weet je dat je in een Ibis hotel in Nederland bent en natuurlijk wanneer je uit het raam kijkt. De grootste fietsenstalling van Nederland is pal voor de deur.

Het ontbijt
Het onbijtbuffet, niet inbegrepen in de kamerprijs, wordt geserveerd in de ontbijtzaal die veel lijkt op de kantine van een bedrijf. Een frisdrankautomaat staat bij de receptie. Wanneer je 'budget-minded' bent, koop je je ontbijtje bij een van de snackbars op of bij Amsterdam Centraal Station.

Adres:
Ibis Amsterdam Centrum
Stationsplein 49
Amsterdam

Foto Marianne Crone.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video