grachten amsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseumamsterdamgrachten amsterdamdam masterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-rembrandtpleinamsterdam-winter-voc

Crowne Plaza, hotel met zwembad

Hotel Crowne Plaza Amsterdam City Center ligt, zoals de naam zegt, lekker centraal, vlakbij de Dam, de Kalverstraat en de grachtengordel, vier-sterren luxe midden in Amsterdam.

Amsterdam_crowne-plaza-amsterdam.jpg

Faciliteiten

Crowne Plaza is een modern gebouw dat desondanks goed past tussen de historische panden die ernaast staan. Het is een van de weinige hotels in het centrum van Amsterdam met een zwembad. Verder kun je hier gebruik maken van de sauna, het solarium en de fitnessruimte. Mocht dit niet je interesse zijn, dan is er de Games Room met computergames en internet.

Kamers
De 270 gastenkamers zijn licht en ruim. Wanneer je een Club Room boekt zijn frisdrank, bier en wijn uit de minibar van het huis, evenals WiFi. Ook de Standard Rooms zijn uiterst comfortabel. Heel handig is het dat je zelf koffie en thee naar behoefte kunt maken. Mocht de vouw uit je broek zijn, even in de broekenpers en klaar is Kees. Ook een haardroger is standaard aanwezig.

Restaurant
Het Dorrius Restaurant, onderdeel van Crowne Plaza, is uitermate geschikt om iets te eten of te drinken. Het is gespecialiseerd in typisch Nederlandse gerechten van boerenkoolstamppot tot Zeeuwse oesters. Maar wat je ook gaat eten, begin met een likeurtje; Gulden water, naveltje Bloot of Eau de ma Tante.

Adres:
Crowne Plaza Amsterdam City Center
Nieuwezijds Voorburgwal 5
Amsterdam

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video