grachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdamamsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumdam masterdamamsterdam stoperaamsterdam-grachten-winter

Betaalbare luxe in CitizenM Amsterdam

Een luxe hotel maar dan voor de prijs van een eenvoudig hotel. CitizenM in Amsterdam is voor iedereen die van van design en technologie houdt. Dit is een vijfsterrenhotel voor de budgetminded, voor winkelfanaten, cultuurliefhebbers en zakenlieden die een paar dagen in Amsterdam zijn.

Amsterdam_citizenM-amsterdam.jpg

De kamer

De kamer is klein maar efficient ingedeeld. Het slaapgedeelte met een riant tweepersoonsbed sluit je af door middel van een gordijn. Een glazen cylinder met toilet aan een kant en een glazen cylinder met regendouche aan de andere kant en recht vooruit een zuiltje met wasbak. Wit designmeubilair en een riant XL tweepersoonsbed. Een LCD TV aan de muur en een moodpad waarmee je alles in je kamer bedient: TV, licht, wekker, zonwering – films en WiFi zijn gratis.

Reserveer hier een kamer in hotel CitizenM Amsterdam

Inchecken

Zodra je in CitizenM aankomt, check je jezelf in via de computer. Er zit ook een chipje in je kaart zodat je persoonlijke voorkeuren erop kunnen worden gezet zoals oerwoudgeluiden of het geluid van een stuiterend pingpongballetje om je te wekken of zwoel geel licht om in te slapen. Dat chipje is handig voor de volgende keer dat je in CitizenM verblijft.

Zelfbedieningsrestaurant
Het zelfbedieningsrestaurant vormt een eenheid met de lobby. Je kunt hier kiezen uit voorverpakte sandwiches en andere hapjes die je in de magnetron kunt opwarmen. En natuurlijk koffie, thee en andere dranken. De lobby heeft de uitstraling van een huiskamer. Je kunt hier zitten aan tafels, lezend of pratend met andere hotelgasten. 

Adres
CitizenM
Prinses Irenestraat 30
Amsterdam

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video