grachten amsterdamamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamdam masterdamamsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseumamsterdam-rembrandtpleinamsterdam stopera

OV-servicewinkel Centraal Station Amsterdam

De OV-Servicewinkel op het Centraal Station in Amsterdam maakt reizen met het openbaar vervoer zo veel gemakkelijker; niet meer van het kastje-naar-de-muur gestuurd maar deskundig deur-tot-deur reisadvies. Hier krijg je antwoord op ál je vragen met betrekking tot trams in Amsterdam, regionale busverbindingen en treinen in Nederland en naar het buitenland. Bezoek de OV-servicewinkel voor informatie over al het openbaar vervoer in Amsterdam en omgeving.

Amsterdam_amsterdam_centraal_ov_servicewinkel.jpgEen schot in de roos
In de OV-Servicewinkel kun je terecht voor álle vragen over het openbaar vervoer inclusief de IJ-pontjes die naar Amsterdam-Noord varen. Hier koop je de dagkaart voor tram, bus of metro. Hier laadt je je OV-chipkaart op. Hier krijg je reizigersinformatie op maat. Hier vind je de Nederlandse Spoorwegen, GVB Gemeentelijk vervoerbedrijf Amsterdam, en Connexxion en EBS busvervoer allemaal onder één dak.

Touch screens
Lange wachtrijen zijn verleden tijd. Met het touch screen ga je zelf aan de slag en heb je in-no-time de snelste route naar het Rijksmuseum, de Negen-straatjes of die ene speciale coffeeshop gevonden, met de tram, lopend of op de fiets. Even uitprinten en de weg kwijtraken zal niet lukken.

Adres
OV Servicewinkel
Centraal Station, IJ-hal aan de achterzijde van het station
Amsterdam

Openingstijden
Dagelijks 07.00-23.00 uur.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
09-06-2017

F. Cuturic | Ik heb op 04 juni via on line mijn kaart opgelaadt met 10 euro maar dat lukte niet Mijn kaartnummer 3528 0200 4655 9477 GroetjeTravel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video