amsterdam stoperaamsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocdam masterdamgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtplein

Amsterdam Go City All-Inclusive Pass

De Amsterdam All-Inclusive Pass is een handige stadspas van Go City voor een bezoek aan Amsterdam. Met de Amsterdam Go City All-Inclusive Pass bepaal je zelf hoeveel en welke attracties je wil bezoeken tijdens een stedentrip naar Amsterdam. Het aanbod is groot: je hebt de keuze uit ruim 25 bezienswaardigheden, musea, tours en excursies! Bezoek het Rijksmuseum, de Heineken Experience, het Moco Museum of het spectaculaire uitzicht op de Amsterdam LOOKOUT. Neem een cruise langs de hoogtepunten van Amsterdam of pak de Hop-on Hop-off boot. Excursies naar Volendam en Edam, de Zaanse Schans, Muiderslot en de Keukenhof behoren ook tot de mogelijkheden. 

De Amsterdam All-Inclusive Pass kun je bestellen voor 1, 2, 3 of 5 dagen. Hiermee kun je zoveel attracties en tours bezoeken als je maar wil. Het voordeel is dat je er een vaste prijs voor betaalt, die veel voordeliger is dan wanneer je losse kaartjes zou kopen. Het voordeel kan oplopen tot 50%! 

Bestel hier de Amsterdam Go City All-Inclusive Pass


Amsterdam_gocity-explorer-pass

Geen wachtrijen
Haal het maximale uit je verblijf in Amsterdam!. Met de Amsterdam All-Inclusive Pass kun je een tijdslot reserveren voor populaire en druk bezochte attracties als het Rijksmuseum en de Heineken Experience en geniet je van de ‘skip-the-line’-toegang, je hoeft niet meer in de rij voor een kaartje.

Vervoer
Het openbaar vervoer is niet inbegrepen in de kaart, maar je kan in Amsterdam heel gemakkelijk meerdaagse kaarten voor de metro, tram en bus kopen en die brengen je snel en goedkoop overal naar toe. Je kan wel een ticket bestellen voor de hop-on hop-off boot bij de Amsterdam All-Inclusive Pass. Deze boot brengt je ook langs de belangrijkste highlights van Amsterdam. De '100 Highlights Cruise' is een andere optie. Deze vaart over de grachten van Amsterdam langs de belangrijkste hoogtepunten van de stad (inclusief audioguide in 19 talen).

Handige app
Bij de Amsterdam Go City All-Inclusive Pass krijg je een handige app met informatie en tips over alle deelnemende attracties en activiteiten (beschrijvingen, openingstijden, routebeschrijvingen, enz.) en een handige plattegrond van Amsterdam.

Amsterdam_go-city-explorer-pass

Producten en voordelen


Hoe werkt de Amsterdam All-Inclusive Pass?
Voordat je een Amsterdam Go City All-Inclusive Pass aanschaft, kiest je eerst hoeveel dagen je in Amsterdam wil verblijven tijdens een stedentrip. Zo bepaal je welke pas het meest geschikt is. Met de All-Inclusive Pass kun je zoveel attracties bezoeken en tours maken als je maar wil, gedurende de geldigheid van de pas. Let wel op: sommige attracties moet je van tevoren reserveren (staat in de Go City app).

De All-Inclusive Pass wordt onmiddellijk in pdf-formaat naar je doorgestuurd. De pdf kun je vervolgens op je telefoon opslaan of printen. Deze pdf bevat je individuele pas. Bij de pas hoort een handige app met informatie over de verschillende bezienswaardigheden in Amsterdam en duidelijke instructies over hoe je de citypass moet gebruiken bij elke attractie. De Amsterdam All-Inclusive Pass wordt op de datum van het eerste gebruik geactiveerd.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video