amsterdam-winter-vocamsterdamamsterdam-rembrandtpleindam masterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam stopera

Heineken Experience

Een lekker biertje leren tappen en alles te weten komen over Heineken, het brouwproces en de marketing? Dan is de Heineken Experience in Amsterdam precies wat je zoekt. De tour begint met een stukje geschiedenis (en dat is verre van saai!) en eindigt met Heerlijk Helder Heineken. De video waarin je als bierflesje door de brouwerij reist, is heel vermakelijk! 
De Heineken Experience  is heel populair. Je kunt de lange wachtrij vermijden door van te voren je ticket(s) online te bestellen. 

Amsterdam_heineken-experience

De Heineken Experience is gehuisvest in de oude brouwerij van Heineken in het centrum van Amsterdam. Een interactieve tour neemt je mee op een ontdekkingsreis waarin Heineken pils de hoofdrol speelt. De Heineken Experience is één van de drukst bezochte atracties van Amsterdam.

Tip: koop je toegangsbewijs online en vermijd de altijd lange wachtrij bij deze attractie.


Amsterdam_heineken-experience

De Heineken Experience is een interactieve tentoonstelling over vier verdiepingen. Je komt alles te weten over de familie Heineken. Hoe het lettertype in het logo van Heineken tot stand kwam en hoe de letter E je toelacht. Je krijgt uitleg over het brouwproces van water en mout tot de toevoeging van hop en het bottelen. Daarna kijk je naar Heineken commercials van over de hele wereld. Je reist als een bierflesje door het bierbrouwproces en je maakt een bierflesje met je eigen tekst. Inbegrepen in de tour zijn twee gratis biertjes; dat is natuurlijk waar je voor gekomen bent..!

Amsterdam_heineken-experience

Adres
Heineken Experience
Stadhouderskade 78
Amsterdam

Openingstijden
Maandag t/m donderdag 10.30-19.30 uur
Vrijdag t/m zondag 10.30-21.00 uur
In juli en augustus 7 dagen per week van 10.30-21.00 uur

(foto's Albert van den Boomen)

Amsterdam_heineken-experience

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video