grachten amsterdamamsterdam-winter-vocdam masterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rembrandtplein

House of Bols

De rondleiding door House of Bols in Amsterdam neemt je mee naar een wereld vol smaken. Dit interactieve avontuur eindigt onder het genot van een cocktail naar eigen keuze. Tijdens de rondleiding leer je je smaak te intensiveren, je geur te verfijnen, cocktails te shaken en eventjes barman te zijn. Een bezoek aan het House of Bols is leerzaam, vermakelijk en vooral lekker.

House of Bols experience
Een bezoek aan het House of Bols is één van de betere manieren om een gezellig avondje uit in Amsterdam te beginnen. De toegangsprijs tot de House of Bols Experience is inclusief een cocktail naar eigen keuze. Minimum leeftijd om deel te nemen aan deze tour is 18 jaar.

Tip:
Koop je tickets voor het House of Bols online om zeker te zijn van een plaatsje in de tour.

Klik hier voor House of Bols Experience

Amsterdam_House-of-bols

Lucas Bols
Lucas Bols is de oudste Nederlandse distilleerderij die nog steeds jenever en likeuren produceert. Jenever is een sterke drank, een hoog-alcoholische drank meestal gedronken als aperitief en zul je waarschijnlijk associeren met een oudere generatie. Wanneer je Bols jenever drinkt, zul je proeven dat dit drankje een kruidigere smaak heeft dan wodka of gin. Dat is precies waarom jenever het basisingredient is voor cocktails.

Amsterdam_House-of-bols

Lucas Bols proeflokaal
Bij een bezoek aan House of Bols ontdek je in een interactief proeflokaal dat datgene wat je met je ogen ziet, je smaak beinvloedt. Vervolgens doe je mee aan een quiz – je krijgt 36 verschillende jenevers en likeursoorten te ruiken. Dan is het aan jou om ze van elkaar te onderscheiden. Tenslotte is ga je proeven. Je kunt zoveel smaken als je wilt uitproberen. Verder word je verrast met cocktail, geshaket waar je bij staat.

Amsterdam_House-of-bols

Adres
House of Bols
Paulus Potterstraat 14
Amsterdam

Openingstijden
Zondag – donderdag 12.00-17.30 uur
Vrijdag en zaterdag 12.00-21.00 uur

foto's Albert van den Boomen

Amsterdam_house_of_bols_1.jpg

Amsterdam_House-of-bols

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video