amsterdam stoperadam masterdamamsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdamamsterdam-grachten-winter

Ontdek Amsterdam en Noord-Holland op de racefiets!

Tour de France, maar dan in de omgeving van Amsterdam? Tour de Amsterdam verzorgt fietstochten op de racefiets in de omgeving van Amsterdam. De perfecte combinatie van racefietsen en sightseeing!

Amsterdam_Tour-de-amsterdam

Amsterdam heeft meer te bieden dan kanalen, historische grachtenpanden en musea. Ben je benieuwd naar de Amsterdamse natuur? Heb je behoefte om even de toeristenmassa te ontvluchten? Of misschien zin om lekker te bewegen en Amsterdam op een ontspannen manier te ervaren? Meld je dan aan voor een racefietstour bij Tour de Amsterdam!

Amsterdam_Tourdeamsterdam

Bij Tour de Amsterdam boek je racefietstours in de omgeving van Amsterdam. Samen met een ervaren gids fiets je door het Nederlandse landschap langs windmolens, dijken en boerderijen en bezoek je visserdorpjes als Monnickendam en Marken. Maak je klaar voor een sportieve dag, want er wordt ook serieus gefietst: bij Tour de Amsterdam gaan ze voor de perfecte combinatie van racefietsen en sightseeing.

Amsterdam_Tour-de-amsterdam

Prijzen en reserveren
Je kunt verschillende tours reserveren in de omgeving van Amsterdam, variŽrend van anderhalf tot vier uur. Je krijgt een gloednieuwe racefiets en een helm en je hebt de keuze uit verschillende frame-maten en pedalen. Het is noodzakelijk om vooraf te reserveren, zodat Tour de Amsterdam een geschikte fiets kan reserveren en alvast voor je afstellen.

Amsterdam_Tourdeamsterdam

Alle fietstochten beginnen en eindigen bij het pontje naar Buikslotermeer, aan de achterkant van Amsterdam CS. Dit pontje is gratis en brengt je naar de overkant van het IJ, waar de fietstocht begint. Neem voor meer informatie een kijkje op de website: Fietstochten Amsterdam.

Amsterdam_Tourdeamsterdam_1.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video