amsterdam-rijksmuseumdam masterdamgrachten amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdamgrachten amsterdamamsterdam stoperaamsterdam-winter-vocamsterdam-rembrandtplein

Fietstours en wandeltours door Amsterdam

Breng je binnenkort een bezoek aan Amsterdam en wil je graag zoveel mogelijk van de stad zien? Boek dan een fietstour met gids door onze prachtige hoofdstad. Ook heel leuk met een grote groep of je gezin! Geen zin in fietsen? Een wandeltour is ook leuk om te doen. Het handige van deze tours is dat je helemaal niets zelf hoeft uit te zoeken, niet de fiets- of wandelroute en ook niet waar je heen moet om een fiets te huren. 

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die fietstours en wandeltochten organiseert door Amsterdam en ruim 150 andere steden in Europa en de rest van de wereld. De groepen worden begeleid door ervaren gidsen (Nederlands- of Engelstalig). De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Amsterdam bezoekt.

TIP: Boek je fietstour van tevoren online, dan ben je zeker van een tour als je in Amsterdam bent!

Boek hier een fiets- of wandeltour door Amsterdam!

Amsterdam_fietsen-fietstour

Amsterdam is dé fietshoofdstad van Europa en daarnaast ook een heerlijke stad om doorheen te wandelen. Tijdens een fietstour fiets je op een rustig tempo door de stad en ontdek je de bekende maar ook de onbekende delen van Amsterdam. Ga je liever een kleiner deel van het centrum grondig verkennen? Dan is een wandeltour echt iets voor jou. Gemiddeld duurt een stadswandeling 2 uur. De tours in Amsterdam worden altijd begeleid door een local die uiteraard veel over de stad weet.

Amsterdam_fietsen-fietstour


TOP TOURS IN AMSTERDAM

*
Amsterdam Highhlights fietstour - met een enthousiaste Nederlandstalige gids ontdek je Amsterdam in 3 uur tijd. Deze gids neemt je op de fiets mee langs alle bekende bezienswaardigheden van Amsterdam, zoals de grachten, de Jordaan, Leidseplein, Vondelpark, Anne Frank huis en de Wallen.

Boek hier een ticket voor de Amsterdam Highlights Fietstour

* Amsterdam Wallen wandeling - Spannende wandeling over de Wallen met verrassingen en spannende activiteiten

Boek hier Amsterdam Wallen: spel voor volwassenene


Amsterdam_fietstour

Amsterdam_fietsen-fietstour

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video