amsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseumdam masterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdam

Kroegentocht Leidseplein

Leidseplein – beroemd en befaamd – is dé plaats om uit te gaan in Amsterdam. Ontdek het uitgaansleven aan het Leidseplein en ga op kroegentocht - zes kroegen en zes gratis drankjes. 

Amsterdam_pub_crawl.jpgDance, drink en party
Proef het nachtleven! Op en rond het Leidseplein vind je het allemaal – cafe's, bars, pubs, clubs, maar waar begin je? Dat is niet moeilijk wanneer je met een tour meegaat. De gids brengt je naar de bijzondere kroegen en pubs. De kroegentocht tour geeft gratis toegang tot exclusieve clubs. Laat je leiden door je gids; hij kent deze buurt als geen ander.

Hoogtepunten:
6 kroegen en pubs
6 gratis drankjes
30 minuten gratis wodka shots
Wodka shots voor onderweg
Speciale drankjes in elke bar en club


Boek hier Leidesplein Night Life Party kroegentocht

Kroegentocht over de Wallen
Voor liefhbbers van stappen is de kroegentocht over de Wallen ook leuk. Ontdek het nachtleven in de rosse buurt van Amsterdam tijdens een kroegentocht waarbij vijf bars worden bezocht en waarbij je in elke bar recht hebt op een gratis jäger shot.

Hoogtepunten:
5 verschillende bars
gratis Jäger shot in elke bar
30 minuten gratis Vodka shots
Speciale drankjes
Gratis toegang tot een Club

Boek hier kroegentocht op de Wallen

Boek hier kroegentocht met VIP entree

Disclaimer
De excursies, tickets en tours worden voortdurend aangepast aan de wensen van de bezoekers. Daarom kan de beschrijving enigszins afwijken. Lees daarom altijd de productbeschrijving.
 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video