dam masterdamamsterdam stoperaamsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdamamsterdam-grachten-winter

Rondvaart met Captain Jack Amsterdam

Amsterdam is een heerlijke stad voor een dagje uit of een korte stedentrip. Shoppen in de Kalverstraat of de 9 Straatjes, slenteren over het Museumplein of door het Vondelpark, verse stroopwafels eten op de Albert Cuyp markt en natuurlijk een rondvaart op de Amsterdamse grachten.

Bijna iedereen zal in het verleden of recent wel eens een rondvaart op de Amsterdamse grachten hebben gedaan, tijdens een schoolreisje of met ouders of opa en oma. Met een klassieke grote rondvaartboot met stoeltjes in een rij als in een bus. Over de speakers hoor je in verschillende talen wat je om je heen ziet. Leuk, maar toch ook een beetje saai. Zeker als het 30 graden is, en de zon door het glas in je nek brandt. Tegenwoordig kan dat ook op een andere en veel leukere manier! 

Amsterdam_captain-jack-rondvaart

Rondvaart met Jeroen
Bij Rondvaart met Jeroen (ook wel Captain Jack Amsterdam genoemd) vaar je in een klein groepje op een open boot door de grachten van Amsterdam, met een koud drankje in je hand genietend van de stad en de zon. Je vaart in een elektrische en dus stille open sloep, zodat je alles goed kan zien en horen en lekker in je op kan nemen. Tenzij het regent dan zorgt de schipper voor een kap, zodat iedereen lekker droog kunnen zitten.

Schipper Jeroen laat je de mooiste plekken van Amsterdam zien en vertelt de mooiste verhalen, als geboren en getogen Amsterdammer en kenner van de stad. Je hoort bij hem wat andere leuke feitjes en weetjes dan de standaard dingen die je eigenlijk al wist. Tijdens deze rondvaart kan je lachen, ontdekken en genieten. Een perfecte aanvulling op een weekendje of dagje Amsterdam, samen met je gezin, familie of vriendengroep, of gezellig met z'n twee!

Tip: Boek een rondvaart met Captain Jack Amsterdam van te voren online!

Boek hier een rondvaart met Captain Jack Amsterdam

Amsterdam_captain-jack-rondvaart-jeroen

Grachtenpanden
Alles is inclusief dus geen extra kosten aan boord of achteraf, alles voor de betaalbare prijs van €25 per persoon. Daarvoor ga je 90 minuten varen, en vaar je onder lage bruggetjes door en langs diverse bezienswaardigheden en de mooiste grachtenpanden aan de grachten van Amsterdam.

Amsterdam_captain-jack-jeroen

Het startpunt is centraal gelegen en goed bereikbaar, namelijk direct voor het Rijksmuseum. Adres: Museumbrug 1, als je naar het Rijksmuseum kijkt dan ligt de boot van Captain Jack Amsterdam aan de rechterkant. Er zijn meerdere afvaarten, in de agenda op de website kun je zien op welke tijden er nog plekken beschikbaar zijn en meteen boeken. Er zijn tochten in het Nederlands en in het Engels.

Praktische informatie
Kosten: Volwassenen: € 25,-
Kinderen (4-11) € 20,-
Kinderen onder 4 € 0,-
Alle leeftijden zijn welkom, kinderen onder de 16 begeleid door een volwassene.
Duur: 90 min
Inclusief: Nederlandse schipper en gids.
Bar: Heineken bier, wijn, water en diverse frisdranken.
Snacks: Kaas, nootjes, koekjes
Alle drankjes en snacks zijn gedurende de 90 minuten inclusief.
Roken en muziek is verboden

Amsterdam_captain-jack-rondvaart

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video