grachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-winter-vocamsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-rembrandtpleindam masterdamamsterdam stopera

The Old Bell en Engels bier

The Old Bell is een gezellig eetcafé en pub in Amsterdam. Hier drink je echt Engels bier van de tap of op fles dat goed smaakt bij de lekkere borrelhapjes. Ga zitten op het terras onder grote parasols die ook tegen regen beschermen met uitzicht op het Rembrandtplein waar altijd iets te doen is. 

Amsterdam_old_bell.jpg
Engels bier
The Old Bell is een eetcafé met een Brits tintje. Op het menu staan alle Britse favorieten van fish 'n chips tot Strongbow cider maar ook Becks, Budweiser en Amstel. Newcastle Brown met caramel-nootachtige smaak is zeker een aanrader! Ook Belgische bieren zijn goed vertegenwoordigd: Palm en Wieckse Witte van de tap en Duvel, Westmalle en Brugse Zot op fles.

Engelse cider
Cider is een prima alternatief voor bier, het drinkt als limonade maar het alcoholpercentage is gelijk aan dat van bier. Traditioneel wordt cider van appels gemaakt, maar Somersby Cider heeft ook andere smaken zoals peer en zwarte bes. Heb je trek in iets sterkers bestel dan Brand IPA met bovengisting en een alcoholpercentage van 7%. Het smaakt licht en fruiting smaakt en wordt sinds 2015 gebrouwen - een verrassende nieuwkomer onder de bieren!

Adres
The Old Bell
Rembrandtplein 46
Amsterdam

Openingstijden
Dagelijks 11.00-01.00 uur
Vrijdag en zaterdag tot 03.00 uur

Foto The Old Bell  

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video