amsterdam-rembrandtpleinamsterdamgrachten amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam stoperadam masterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdam

Wijnproeverij in Amsterdam

Vijftig wijnen op glas, 180 verschillende flessen wijn. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Probeer dan de mini-proeverij – wine flight. Je krijgt drie glazen half gevuld ieder met drie verschillende soorten wijn, uitgezocht op druivenras, wijnland of wijnsoort. Bubbles & Wines - Amsterdam als wijnstad.

Amsterdam_bubbles-en-wine.jpg

Wijn- en champagnebar Bubbles & Wines zit vlak achter de Dam en is bekend om een uitgebreide wijn- en champagnekaart. Drink wijn uit bekende wijnlanden zoals Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland of probeer Nieuwzeelandse, Argentijnse of Chileense wijn. Is een fles te veel, neem dan een glas. Na opening gaat de aangebroken fles in een state-of-the-art bewaarsysteem zodat niets van de smaak en het boeket verloren gaat.

Voor de kleine trek zijn er 'Gourmet Bites', lekkere hapjes variėrend van kaviaar, dadels uit de oven tot rillette de canard. En voor de zoetekauw is er tarte tatin, een warm Frans appeltaartje. Houd je helemaal niet van wijn? Vodka, rum, cognac en whisky staan ook op de kaart. Een likeurtje kan natuurlijk ook geen kwaad.

Adres:
Bubbles & Wines
Nes 37
Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag vanaf 15.30
Zondag van 14.00 – 21.00

foto Marianne Crone 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video