grachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-grachten-winteramsterdam stoperaamsterdam-rembrandtpleinamsterdamdam masterdam

Wijn zonder sulfiet

Voor alle wijnliefhebbers in Amsterdam; Glouglou is 'the place to be' voor eerlijke wijn, zonder toevoegsels, zonder sulfiet. Glouglou is een wijnbar, een winkel en een piepklein terrasje. Met Franse posters, bier op de tap en heel veel Franse wijn is Glouglou een beetje Frankrijk in Amsterdam.

Amsterdam_glouglou_amsterdam.jpg

Eerlijke wijn?
Heb je weleens het etiket van een doorsnee wijntje gelezen en heb je gezien dat daar meer in zit dan waarschijnlijk goed voor je is? Volgens de EU is daar helemaal niets mee aan de hand, want volgens de EU mag wijn zo'n zestig industriŽle additieven bevatten. Maar wil jij dat ook? Drink bij Glouglou eerlijke wijn. Dat is wijn zonder toevoegingen die beter smaakt en naar meer smaakt. De volgende dag lijkt het alsof je slechts water gedronken hebt, geen zwaar gevoel in het hoofd, niets Ė dat is eerlijke wijn.

Glouglou
Glouglou, oftewel klok-klok of slok-slok, een gezellig wijnbarretje in de Pijp in Amsterdam. Mooi Art Deco glas-in-lood, ouderwetse tegeltjesvloer, keukentafels en keukenstoelen, kortom Franse atmosfeer. De wijnen van Glouglou komen uit Frankrijk, Spanje en ItaliŽ en zijn zeer betaalbaar. Verder is er geurige koffie, bier van de tap en wat erbij Ė olijven, kaas, worst, sardientjes en smakelijk brood. De wijnen kunnen ook per fles gekocht worden om thuis na te genieten.

Adres
GlouGlou
Tweede van der Helsstraat 3
Amsterdam

foto Glouglou

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video