amsterdam stoperaamsterdam-winter-vocamsterdam-rijksmuseumamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamdam masterdamamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdam

Soulfood en bier

Hendrix is een hotspot om iets te drinken maar ook voor ontbijt en lunch. Dit is dé plek in Amsterdam West om uren door te brengen, hetzij op het zonnige terras of hangend aan de bar. Er bestaat geen twijfel Hendrix verwijst naar dé Hendrix. Een mix van blues en soul begroet je zodra je binnenstapt en de muurschildering van gitaarlegende Jimi Hendrix valt onmiddellijk op. Het bier is hier best, de vibe nog beter.

Amsterdam_hendrix.jpg

Getapte biertjes en meer

Aan de bar kun je terecht voor tongstrelende hapjes, prachtige wijn en perfect getapte biertjes. Wanneer je het bier van de lokale brouwerij het IJ en Oedipus geproefd hebt, laat je Heineken voor wat het is. Op de drankkaart van Hendrix prijken originele drankjes als Dutch 'n Stormy, Don Julio Reposado maar ook heel gewoon Jack Daniels.

Soulfood voor ontbijt en lunch
Wat is er nu gezonder als ontbijt dan Amerikaanse pannenkoekjes van boekweit en haver met bosbessen en esdoornsiroop? Sapje erbij en je kunt er voor de hele dag tegen. Kom terug tegen lunchtijd voor een 'Voodoo Child', een burger met bacon, paprika en chili mayonaise of doe je tegoed aan een bagel met geitenkaas, baby spinazie en artisjokken.

Adres
Hendrix
De Clercqstraat 82
Amsterdam

Openingstijden
Dagelijks 08.00-01.00, op vrijdag en zondag tot 03.00.

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video