amsterdam stoperadam masterdamamsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdamamsterdam-rembrandtplein

Bierproeflokaal

Bierfanaten die Amsterdam bezoeken kunnen er niet omheen. In de Wildeman is een van de beste adresjes om je in een echte Duitse Biergarten te wanen. Laat de barman je adviseren en je weet zeker dat je het lekkerste bier in Amsterdam krijgt.

Amsterdam_wildeman_in_amsterdam.jpg

Het bier

Bierproeflokaal In de Wildeman is te vinden in een voormalige distilleerderij en nu gespecialiseerd in bier – 18 soorten bier van de tap en 250 soorten bier op fles. Een aanrader is Geuze Boon Mariage Pafait, een Belgisch bier met een alcoholvolume van 8%, bestaat grotendeels uit Lambiek van drie jaar oud. Het resultaat is een zacht-zure bessensmaak met een frisse afdronk.

Het lokaal
Hout, bier en stof. Prachtig ouderwets bruin-houten interieur met een gezellige bar. Geen muziek, dus de ideale plaats om even bij te kletsen. Hier komen echte bierliefhebbers, jong, oud, man, vrouw, Amsterdammers en toeristen. Met een beetje geluk zit er een bierkenner naast je die die je inwijdt in de biergeheimen. En geloof je het niet allemaal dan kan het personeel je verder helpen.

Adres
In de Wildeman
Kolksteeg 3
Amsterdam

Openingstijden
Maandag t/m donderdag 12.00-01.00
Vrijdag en zaterdag 12.00-02.00
Zondag gesloten

foto Perfect Beers

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video