grachten amsterdamamsterdamamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocamsterdam stoperadam masterdam

Pizzeria le 4 Stagioni

Le 4 Stagioni is de oudste pizzeria in Amsterdam. Dit Italiaanse restaurant is gevestigd in een voormalige slagerij en dat is duidelijk te zien: een deur met daar boven de aanduiding 'koelkamer' en betegelde muren met tegeltableaux van de vier jaargetijden (waarnaar dit restaurant vernoemd is). Le 4 stagioni is geliefd bij buurtbewoners en bezoekers van het Concertgebouw dat om de hoek is.

Amsterdam_le_4_stagioni_1.jpg
Echt Italiaans

Le 4 Stagioni is een authentiek Italiaans restaurant met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waar de gerechten smaken zoals in ItaliŽ. Vooral de pizza's zijn heel smakelijk en met verse ingrediŽnten bereid. De pasta zijn al dente en de verse sauzen zijn om je vingers bij af te likken.

Voor vegetariŽrs
Voor vegetariŽrs is er voldoende keuze: lasagna met aubergine, spinazie en courgette of ravioli met pittige broccoli vulling. De pizza's variŽren van simpele Margherita tot Capricciosa met alles erop en eraan, voor†vegetariŽrs en non-vegetariŽrs.

Amsterdam_le_4_stagioni_3.jpg
Italiaanse wijn
Mooie keuze uit Italiaanse wijnen die juist geprijsd zijn waardoor de rekening heel correct is. Het afhaalmenu is beperkter dan het restaurantmenu: je kunt kiezen uit twaalf pastagerechten en twaalf soorten pizza's.

Reserveren
Le 4 Stagioni heeft zestig zitplaatsen. 's Zomers is er plaats voor vijftig personen op het terras. Dit Italiaanse restaurant is populair en zeker in het weekend is het verstandig om een tafel te reserveren.

Adres
Le 4 Stagioni
Johannes Verhulststraat 32
Amsterdam

Openingstijden
Zondag t/m donderdag 17.00-22.00 uur
Vrijdag en zaterdag 17.00 -23.00 uur

foto's le 4 Stagioni

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video