amsterdam stoperaamsterdam-winter-vocgrachten amsterdamdam masterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdamamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdam-rembrandtplein

Dineren in huiskamersfeer bij Van Harte

Eten bij Café-restaurant Van Harte betekent dineren of lunchen in gemoedelijke eigentijdse huiskamersfeer midden in Amsterdam, uitstekende prijs – kwaliteit verhouding.

Knus en gezellig
Van Harte is een knus en sfeervol café-restaurant met een bescheiden terrasje waar je (als het weer het toelaat) kunt genieten van de levendige ambiance die zo karakteristiek is voor De Negen Straatjes in Amsterdam. Prima gelegenheid om te lunchen of te dineren.

Amsterdam_van-harte-amsterdam.jpg

Diner

Een 3-gangen diner kost € 25,-. Je kunt kiezen uit een aantal voor-, hoofd- en nagerechten. De steak tartaar is uitstekend; met een mooi gepocheerd eitje erbij, sliptong à la meunière met frites en salade streelt de smaakpapillen en baileys’ crème brûlée met karamelijs is een waardige afsluiter. Water kan gewoon per karafje besteld worden zonder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Lunch
Op de lunchkaart staat o.a. warme beenham met honing-mosterdmayonaise, clubsandwich met zalm een toefje mierikswortelcreme en kappertjes en tosti met geitenkaas, honing en walnoten. Maar Van Harte serveert ook heel oernederlands kroketten met brood, uitsmijters of spekpannenkoeken.

Adres
Café- restaurant Van Harte
Hartenstraat 24
Amsterdam

Openingstijden
Zondag en maandag 10.00-18.00
Dinsdag t/m donderdag 10.00-23.00
Vrijdag en zaterdag 10.00-00.00

foto Marianne Crone 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video