grachten amsterdamamsterdam-winter-vocamsterdamamsterdam-grachten-winterdam masterdamamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseum

Camping Zeeburg - lowbudget en relaxt

Camping Zeeburg - het hele jaar open, een kwartiertje van het centrum van Amsterdam, gratis WiFi – is de gezelligste camping van heel Amsterdam, relaxt en lowbudget.

Amsterdam_camping-zeeburg.jpgLigging
Camping Zeeburg ligt op een eilandje in het IJmeer in het oosten van Amsterdam. Elke zeven minuten is er tram 7 of 14 die je in minder dan 10 minuten naar het centrum van de stad brengt.

Accommodatie
Wagonette – speciaal voor Zeeburg ontworpen en geschikt voor maximaal 4 personen – zijn van alle gemakken voorzien; stapelbed, verwarming, linnnengoed, gratis WiFi en een overdekte privéveranda.

Eco-cabin – twee wooneenheden bovenelkaar met grasdak en vloerverwarming – hebben aparte bedden of stapelbedden en verder alles wat je nodig hebt voor een prettig verblijf , zoals buiten een privé zitje.

Caravan of camperplaats – eigen plekje voor je camper op een verhard gedeelte – met eigen electriciteitsaansluiting en gratis WiFi. Via Goboony kun je gemakkelijk een camper huren.

Tentplek – prachtje uitzicht over het water – heeft geen electriciteit maar je kunt je apparaten gratis opladen bij de receptie. Geen tent, geen kampeerspullen? In de kampeerwinkel op het terrein vind je alles wat je nodig hebt.

En verder

Een supermarkt waar je knapperige croissants, brood en alles wat je verder nodig denkt te hebben, kunt kopen. Een café-restaurant om iets te eten of te drinken. Een wasserette met droger om kleren te wassen.

Extra's
Lage prijzen in het laagseizoen. Huur een fiets of een kayak. Koop tegen een schappelijke prijs een capuchontrui met het Camping Zeeburg logo.

Adres
Camping Zeeburg
Zuider IJdijk 20
Amsterdam

foto Camping Zeeburg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video