amsterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam-grachten-winterdam masterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam stoperaamsterdam-winter-vocgrachten amsterdam

Hostel op wielen

Lucky Lake Hostel combineert lage prijzen met frisse lucht en volop privacy. Lucky Lake ligt even ten zuiden van Amsterdam aan de Vinkeveense Plassen. In een half uurtje ben je in het centrum van Amsterdam met het openbaar vervoer, met de auto in tien minuten.

Amsterdam_lucky-lake-hostel.jpgDe accommodatie
Lucky Lake Hostel klinkt naar slaapzalen en jongeren. Lucky Lake is eigenlijk helemaal geen typisch hostel want de de meeste gasten verblijven in een van de 25 caravans. Er zijn drie slaapzalen met twee stapelbedden, geschikt voor vier personen. Dan zijn er negen cabins, gezellige kamertjes voor twee of drie personen. De cabins en caravans kunnen niet verwarmd worden, maar de slaapzalen wel.

De faciliteiten
Toilet en douches zijn in een apart gebouw. Alleen de zes-persoons slaapzaal heeft eigen toilet en douche. In de openlucht gemeenschappelijke keuken zijn potten, pannen, vorken messen, drie koelkasten en een BBQ. Alles is gratis te gebruiken. Er is ook WiFi, een wasmachine en ieder uur een shuttle bus naar Amsterdam Holendrecht metro station. De metro gaat om de 12 minuten en brengt je in een kwartier naar Amsterdam Centraal.

Het ontbijt
Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen en wordt geserveerd in de ontbijtbus. Je krijgt thee, koffie of warme chocolademelk, sinaasappelsap, yoghurt, muesli, corn flakes, brood, nutella, honing, pindakaas, jam. Elke dag is er iets extra dat je zelf kunt klaarmaken zoals poffertje, eieren of pannenkoeken.

Fietsen huren
Voor Ä1,50 per uur kun je een fiets huren om de omgeving te verkennen. Je kunt op deze fiets niet naar Amsterdam. Als je naar of in Amsterdam wilt fietsen, moet je in de stad een fiets huren. Dat kan bijvoorbeeld op het Centraal Station.

Adres
Lucky Lake Hostel
Vinkenkade 75
Vinkeveen Lucky Lake Hostel is gesloten van oktober tot maart

Boek Lucky Lake Hostel via Booking.com

foto Lucky Lake Hostel†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video