amsterdam-rembrandtpleinamsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam stoperadam masterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam

Kamperen in het Amsterdamse Bos

Kamperen in de natuur en toch vlakbij het centrum van Amsterdam - dat kan in Camping Hostel Amsterdamse Bos. Geen zin om te slapen in een tent? Verblijf dan in een hut, lodge of chalet.

Amsterdam_camping-amsterdamse-bos.jpg
Accommodatie

Camping Amsterdam heeft een grote keuze aan accommodaties. Kom met de camper of caravan of zet je tentje op. Je kunt ook accommodatie huren in een trekkershut, eco-lodge, chalet of cottage. Hut en lodge zijn het eenvoudigst en zijn geschikt voor 2 tot 5 personen. Tot 8 personen passen in een chalet. Wil je luxe? Verblijf dan in een cottage met centrale verwarming, eigen douche, toilet en keuken.

Faciliteiten
Gemeenschappelijke keuken met potten en pannen zodat je niets extra hoeft mee te nemen. Gezellige eetzaal om nieuwe vrienden te ontmoeten. In de campingwinkel koop je alles wat nodig is voor een geslaagde maaltijd. Gratis WiFi houd je op de hoogte van nieuwtjes in je sociale netwerken. Vuile kleren was je in de wasserette. Voor hele kleintjes is er een speeltuin. Lakens en handdoeken kun je huren.

Fietsen
De camping ligt aan de zuidrand van het Amsterdamse Bos, dat uitermate geschikt is om in rond te fietsen. Het centrum van Amsterdam is ook op fietsafstand. Fietsen kun je huren bij de receptie vanaf €10 per dag.

Adres
Camping Hostel 'Het Amsterdamse Bos'
Kleine Noorddijk 1
Amstelveen

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video