amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam stoperagrachten amsterdamdam masterdamamsterdam-rijksmuseum

In slaap gewiegd op de golven

Lekker slapen op een boot, is dit je ideaal? Dan is Amstel Botel precies wat je zoek; een drijvend hotel in Amsterdam met een budgetprijs. 

Amsterdam_amstel-botel-amsterdam.jpg

Waar?

Het Amstel Botel ligt afgemeerd in Amsterdam-Noord aan de voormalige NDSM werf, het culturele en artistieke centrum van alternatief Amsterdam. Het is dertig minuten van en naar het centrum. De pont achter het Centraal Station zet je bijna voor de deur van het Botel af.

Kamers 
De 175 gastenkamers zijn verbazend groot. Jammer dat ze geen patrijspoort hebben, maar wel een groot raam met uitzicht op het IJ of op de vroegere NDSM werf. De keuze is uit een-, twee- of driepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van kabeltelevisie, gratis WiFi, een schrijftafel en stoel en een kleine badkamer. 

Reserveer hier een kamer in Amstel Botel

Iets eten
De Botel Bar schenkt warme en koude dranken en serveert snacks. Wanneer je iets in de buurt wilt eten, is de keuze beperkt. 
* Restaurant Pollux (ook een schip), NSDM Pier. Openingstijden: woensdag tot vrijdag vanaf 16.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur. De keuken is open tot 21.30 uur. 
* Café and Restaurant IJ Kantine Noorderlicht, Mt Ordinaweg 15. Open vanaf 09.00 uur, Nederlandse en internationale keuken.
* PontStation Bio-snackbar heeft (ongezonde) snacks maar wel biologisch. Open van 11.00 -21.00 uur, maandag gesloten. 

Adres:
Amstel Botel
NSDM-Pier 3
1033 RG Amsterdam

foto Marianne Crone

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video