amsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumdam masterdamamsterdam stoperaamsterdam-winter-vocamsterdamamsterdam-grachten-winter

Logeren bij de boer tussen de koeien en de weidevogels

Wil je niet in de drukte van Amsterdam overnachten, maar toch redelijk dichtbij de stad? Reserveer dan een overnachting op de boerderij Noord-Hollands Hof en beleef het echte boerenleven, vlak bij Amsterdam!

Amsterdam_stolpboerderij

Je verblijft in een typische Noord-Hollandse stolpboerderij op de oude hooizolder in een luxe appartement, geschikt voor 2 tot 4 personen. Je komt hier middels een vaste trap via een eigen ingang. Het appartement beschikt over een geheel ingerichte keuken, wasmachine, eigen badkamer en toilet en je slaapt op de vide.

Amsterdam_noord-hollands-hof

Wordt wakker van de geluiden uit het natuurgebied om je heen of het loeien van een koe. Geniet van de rust en ruimte, en dat op 10 minuten rijden van de dichtst bijzijnde dorpen Wormer, Wormerveer of Krommenie. Binnen 20 minuten ben je met auto of taxi in Amsterdam, Alkmaar of Purmerend of waai je heerlijk uit op het strand. Met de trein, ben je in 15 minuten op Amsterdam Centraal. De buurtbus brengt je vanaf Station Wormerveer naar het dorpje Oostknollendam op 1,5 km. vanaf de boerderij.

Amsterdam_keuken-noord-hollands-hof

Wanneer je ís morgens wakker wordt kun je je ontbijt kopen bij de automatiek op het erf en genieten van de volle pure smaken van de eigen gemaakte bio zuivel. Koffie en thee is aanwezig in het appartement.

Meer informatie over het appartement en boeken kan via de website van Noord-Hollands Hof.

Amsterdam_Winkel-noord-hollands-hof

Fietsen naar de boerderij
Combineer een stadsbezoek aan Amsterdam eens met een dagje fietsen in Noord-Holland. Geniet van het weidse uitzicht en typisch Noord-Hollandse luchten. Luister naar het geluid van de tjilpende weidevogels in het beschermde natuurgebied Wormer- en Jisperveld en proef het biologisch geproduceerde lokale eten, direct van de boerderij. Huur een fiets in Amsterdam en steek vanaf Amsterdam met de pont het IJ over en vervolg je weg richting de Zaanstreek. Of huur een fiets op de Zaanse Schans en je vindt boerderij Noord-Hollands Hof op nog geen 8 km. van de molens.

Amsterdam_Producten-noord-hollands-hof

Boerderijwinkel
Op het erf van de natuurboerderij staat een automatiek. Hier vind je verse eigengemaakte zuivelproducten, zoals kefir, yoghurt in verschillende smaken of drinkyoghurt en hangop. Je kunt hier ook verse melk zo van de koe proeven. Tap het zelf! Naast de zuivel vind je ook andere lokaal geteelde biologische producten in de winkel van de boerderij.

Noord-Hollands Hof
Oudelandsdijk 11, Spijkerboor

Amsterdam_grazende-koeien-noord-holland

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video