grachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocdam masterdamgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam stoperaamsterdam

Waytostay: beleef Amsterdam op een unieke manier

Via Waytostay boek je unieke appartementen in het centrum van Amsterdam of net iets daarbuiten. Van grachtenpand tot woonboot: alles is mogelijk!† Je hebt de keus uit meer dan 540 appartementen, op de meest bijzondere locaties in de hoofdstad van Nederland. Alle appartementen zijn door Wayostay geselecteerd op basis van specifieke kwaliteitseisen.

Amsterdam_appartement-waytostayBij Waytostay komen appartementen niet zomaar online. Ze moeten voldoen aan de selectiecriteria van het team. Zo liggen ze bijvoorbeeld altijd in een prettige en centrale buurt van Amsterdam. Daarnaast moeten ze comfortabel en ruim genoeg zijn en een keuken hebben.

Handdoeken en beddengoed zijn standaard aanwezig in ieder appartement. En veel appartementeigenaren zorgen ook voor basisproducten zoals zout, peper, olijfolie etc. Er zijn zelfs appartementen waar je wordt verwelkomd met een heerlijke fles wijn of een andere lekkere verrassing.

Boek met iDeal
Een appartement boeken voor je verblijf in Amsterdam via Waytostay is simpel. Je vult je reisdata in, je ziet meteen alle beschikbare appartementen en je kunt online het appartement van je keus boeken. De online betaling kan met iDeal of creditcard en je ontvangt direct een boekingsbevestiging met het adres, contactgegevens en informatie over het in- en uitchecken.

Met balkon en gratis internet
Maar hoe selecteer je jouw favoriete appartement uit het aanbod in Amsterdam? Om het vinden van een appartement† nog makkelijker te maken, is het mogelijk om zoekresultaten te filteren op prijs, buurt, de aanwezigheid van een balkon/terras, een lift, gratis internet, etc.

Amsterdam-appartement-waytostayMeer informatie over de locatie
Bij ieder appartement staat specifieke informatie over de locatie. Zo kun je zien waar het openbaar vervoer is en welke bezienswaardigheden in de buurt liggen. Handig als je wilt weten of je vlakbij de het Vondelpark verblijft of hoe ver het lopen is naar het Waterlooplein en 9 straatjes .† Verder vind je op de website een stadsgids Amsterdam met informatie over openbaar vervoer, de buurten en parkeren.

Gratis service
Heb je specifieke vragen of hulp nodig bij het boeken? Geen enkel probleem. Het team van Watostay staat klaar om je gratis te helpen, ook als je nog niet hebt geboekt. De mensen van Waytostay kennen Amsterdam op hun duimpje en er is regelmatig contact met de eigenaren van de appartementen.†

Snel antwoord op al je vragen
Wil je weten hoe je het snelst van het treinstation bij het appartement komt, waar je het makkelijkste de auto kwijt kunt of waar je lekker kunt eten in Amsterdam? Heb je meer specifieke informatie nodig over een appartement? Het team van Waytostay beantwoordt† snel en vriendelijk al je vragen, via e-mail of telefonisch, en helpt ook bij eventuele wijzigingen in je boeking. Tijdens je verblijf kun je uiteraard met vragen of opmerkingen bij de appartementmanager op locatie terecht. Maar daarnaast staat ook het team van Waytostay voor je klaar.

Aanbiedingen tot 40%
Waytostay heeft regelmatig aanbiedingen in Amsterdam waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel† 40%. Denk aan last-minute aanbiedingen, vroegboekkorting† of speciale seizoensdeals, maar ook aan extra korting voor een langer verblijf. Bij veel appartementen† krijg je bijvoorbeeld korting als je 8 of meer dagen boekt. Check de banner hier onder en beleef Amsterdam op een unieke manier!

Kijk hier voor het aanbod van appartementen in Amsterdam!

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video