dam masterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocamsterdam stoperaamsterdam

Thuis in Amsterdam

Dit appartement in Amsterdam is gehuisvest in een grachtenhuis aan de Brouwersgracht vlakbij de Jordaan. Een goed uitgangspunt om Amsterdam te verkennen.

Let op: DEZE B&B IS PERMANENT GESLOTEN!

Dit appartementen huist in een smal, slechts twee ramen breed, zeventiende-eeuws grachtenpand. Uitzicht op pakhuizen compleet met een hijsbalk op het dak geven deze B&B een speciaal Amsterdams accent. De ligging is grandioos – vlakbij de Jordaan en de Haarlemmerstraat met volop trendy winkeltjes.

Uitzicht
Een verblijf in deze B&B geeft je het gevoel eventjes écht in Amsterdam te wonen. De gastenkamers hebben uitzicht over de Brouwersgracht en lijken meer op een mini-appartement dan een B&B-kamer. Ze hebben de uitstraling van een gezellige huiskamer met alles erin wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf in Amsterdam. WiFi is gratis, je kostbaarheden stop je in het kluisje en je ontbijt staat voor je klaar in de koelkast. 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video