grachten amsterdamamsterdam-grachten-winterdam masterdamamsterdam-rijksmuseumamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-winter-vocamsterdam stoperaamsterdamgrachten amsterdam

Wolvenstraat Suite

Wolvenstraat Suite in Amsterdam, romantisch slapen onder de hanenbalken met een-en-twintigste-eeuws comfort. Shopaholics stappen zo vanuit hun bed het winkelgebied De 9 Straatjes in, makkelijker kan niet.

Amsterdam_Wolvenstraat-amsterdam.jpg†† † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † ††

Location, location, location! Wolvenstraat Suite is een van de gastenkamers van Hotel IX dat midden in Amsterdam ligt. De meeste bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Leuke winkeltjes en unieke boetiekjes zijn in dezelfde straat.

Het appartement is licht en zonnig, twee gemakkelijke stoelen om na het shoppen en sightseeing lekker uit te rusten. Mooie houten vloeren met een elegant vloerkleed en een levensgrote foto van de Wolvenstraat maken dit appartement zo gezellig dat je er zou willen wonen. Een ruime badkamer met regendouche, een waterkoker en koffiezetapparaat maken verblijf hier prettig. Ontbijt wordt niet geserveerd want er zijn zoveel leuke adresjes in de buurt. Het zou jammer zijn wanneer je er niet een paar uitprobeert. Handig: WiFi is gratis en ook de inhoud van de minibar.

Reserveer hier een appartement in Hotel IX in Amsterdam

Hotel IX Amsterdam
Hartenstraat 8
Amsterdam

foto: met dank aan Wolvenstraat Suite†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video