dam masterdamamsterdamamsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-grachten-winteramsterdam-rijksmuseumamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdam stopera

Oud en Nieuw 2023

Locatie: Amsterdam, centrum

Amsterdam viert Oud en Nieuw in het centrum en in het bijzonder op het Leidseplein en de Nieuwmarkt. Veel evenementen beginnen op Oudejaarsavond rond 21.30 uur. Niet alleen in het centrum wordt het nieuwe jaar uitgebreid ingeluid, straatfeesten in woonwijken zijn ook heel populair. Vind je dat een beetje te koud, Oud en Nieuw binnen vieren kan ook want clubs en andere uitgaanslocaties organiseren feesten.

Champagne en DJ's
Iedereen weet dat het goed stappen is in Amsterdam. Tijdens Oud en Nieuw is dat nog leuker omdat verschillende clubs spetterende feesten met beroemde dj's organiseren, met veel champagne en veel gezelligheid.

Met masker
Grand Ball in Sofitel Legend The Grand is misschien wel het mooiste feest van het jaar maar wel met een prijskaartje. Maar je krijgt veel: wijn, bier, frisdrank, Italiaanse hapjes en om 12 uur champagne. Let op: dresscode is black tie en een masker is verplicht.

Hiphop en House
Heineken Music Hall organiseert TIK TAK New Years Eve een groot eclectisch event met een spectaculaire line-up met non-stop herkenbare hits met een mix van hiphop, house, trap, moombahton, electro en meer. De creme de la creme van de Nederlandse eclectische DJ en live scene zijn aanwezig.

Vuurwerk
Houd je van een spetterend vuurwerk? In de buurt van de Magere Brug heb je het beste uitzicht op de spectaculaire vuurwerkshow.

Aftel moment
Het nationaal aftelmoment kun je ervaren bij het Oosterdok. Het VOC-schip en het Scheepvaartmuseum vormen een sfeervolle achtergrond. Luid hier al dansend tesamen met duizenden feestvierders het nieuwe jaar in.

Amsterdam_vuurwerk.jpg Foto Wiki Commons

Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video