amsterdam-rembrandtpleinamsterdam-rijksmuseumamsterdam-winter-vocamsterdam stoperadam masterdamamsterdamgrachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam-grachten-winter

Bellavita Expo 2024

Locatie: RAI, Amsterdam

De RAI in Amsterdam is van 8 tot en met 10 januari 2024 het decor van Bellavita Expo, een event waarop 200 standhouders „het allerbeste laten zien en proeven wat Italië op foodgebied in huis heeft.” Ben je dus dol op Italiaans eten en drinken, bijzondere delicatessen en met zorg bereide, authentieke Italiaanse producten? Zorg dan dat je dit evenement niet mist!

De 200 standhouders op Bellavita Expo brengen in de RAI Amsterdam het allerbeste dat Italië te bieden heeft op het gebied van eten en drinken. Meer dan 600 producten in diverse productcategorieën: van wijn en kaas, tot verse pasta, koffie en vleeswaren. Dat wordt watertanden bij de lekkerste pesto, torrone, koffie, kaas pasta, koekjes, honing, wijn, olijfolie, pastasauzen…

Amsterdam_Bellavita-Londen

Het evenement besteedt aandacht aan producten uit elke Italiaanse regio, waarbij de verschillen en de pluspunten worden benadrukt van alle geografische locaties. Maar er zijn niet alleen top-inkopers en food experts aanwezig, maar ook beroemde chefs die kookdemonstraties, wijnproeverijen en masterclasses geven.

Gratis
Bellavita Expo is op beide dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Als Italiëliefhebber kun je zo een dagje exclusief genieten van het beste wat het land op het gebied van food & wijn te bieden heeft. Het enige dat je moet doen, is van tevoren je kaartje reserveren via de website van Bellavita Expo.

Amsterdam_Bellavita-Expo-RAi

Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video