amsterdam-winter-vocamsterdam-grachten-winterdam masterdamgrachten amsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamamsterdam stoperaamsterdam

Kloffie Markt

Locatie: De Hallen, Amsterdam

De KLOFFIE Markt is een kledingmarkt voor de betere tweedehands en vintage kleding maandelijks in de passage van De Hallen in Amsterdam-West. Tijdens de KLOFFIE Markt kan je kleding verkopen en kopen. KLOFFIE Markt Amsterdam is eigenlijk een soort van IJhallen 2.0, maar dan een stukje dichter bij het centrum van Amsterdam. En waar je bij de IJhallen goed kunt shoppen met slechts €5,00 in de hand, zul je bij de Kloffie Markt iets meer cash mee moeten nemen. Hier wordt tweedehands, vintage en andere kleding tussen de 10 en 200 euro aangeboden.

Amsterdam_kloffie-markt

Op deze markt kan je als particulier je tweedehands kleding met waarde nog met waarde verkopen. Heb jij kleding in goede staat, collectors items, designer kleding en wil je deze op een mooie en verzorgde locatie verkopen? Of ben je op zoek naar mooie tweedehands of vintage kleding uit het midden- of hogere segment? Dan is de Kloffie Markt misschien echt iets voor jou. Het werkt als volgt: je huurt voor 45 euro een kledingrek en ontvangt daarbij 50 hangers en 25 tasjes, hierdoor kan jij je kleding overzichtelijk presenteren en de verkochte items netjes meegeven. In juni is de markt is op zaterdag 3 juni van 12.00 tot 17.00 uur. 

KLOFFIE Markt
De Hallen, Hannie Dankbaarpassage 33, Amsterdam

Amsterdam_kloffie-markt-hallen

Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video