amsterdam-rembrandtpleinamsterdam-grachten-winteramsterdam-winter-vocgrachten amsterdamamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamdam masterdamamsterdamamsterdam stopera

Aanbiedingen stedentrips Amsterdam van TUI

Wandelen langs historische bezienswaardigheden en de Wallen, een rondvaart door de grachten, shoppen in de Negen Straatjes en picknicken in het Vondelpark; dit zijn slechts enkele mogelijkheden tijdens een stedentrip Amsterdam. De hoofdstad van Nederland is veelzijdig genoeg om een paar dagen de toerist uit te hangen in eigen land. Genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft, kun je ook prima doen in een van de vele prachtige musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum.

Zwerf langs de grachten omzoomd met voorname panden en kijk omhoog naar de prachtige gevels. Of maak een rondvaart, dan is het uitzicht op de stad nog mooier. Ontdek de vele bezienswaardigheden van de stad zoals de Dam, Begijnhof, Anne Frankhuis, de Albert Cuyp markt en de Wallen. Vermijd de drukte in de Kalverstraat en ga shoppen in de Negen Straatjes of ga voor chic in de PC Hooftstraat.

Cultuur snuiven kun je in de wereldberoemde musea aan het Museumplein - Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum. Om even te relaxen bezoek je een van de 40 parken in de stad, zoals het Vondelpark of Oosterpark. Voor gezinnen met kinderen zijn attracties als dierentuin Artis en wetenschapsmuseum NEMO een aanrader.

Bekijk alle stedentrips Amsterdam van TUI

Amsterdam_dam

Naast de bekende highlights kent Amsterdam nog tal van bijzondere en mooie minder bekende attracties die een citytrip naar Amsterdam extra leuk maken. Zoals Ons Lieve Heer op Solder, de kleinste kerk van Nederland, de Hermitage, de Jordaan en Museum Willet-Holthuysen. Een fietstocht door de stad, met een huurfiets of met gids, is ook een aanrader.

De hotels van TUI liggen centraal in Amsterdam zodat je vanuit je appartement of hotel gemakkelijk alle hoogtepunten van Amsterdam kunt bezoeken.

Bekijk de aanbiedingen voor een citytrip naar Amsterdam

Amsterdam_Vondelpark

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video