amsterdam-rijksmuseumamsterdam stoperaamsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamdam masterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-rembrandtpleingrachten amsterdamamsterdam

Pony rijden en cavia's knuffelen

Een kinderboerderij midden in de Pijp in Amsterdam? Hier kom je om dieren te knuffelen, pony te rijden of om een schaap te maken uit papier en wol.

Amsterdam_kinderboerderij_de_pijp.JPGPony rijden
Geiten, schapen, twee shetland pony's, twee ezels en een varken dat Bargje heet en nog een heleboel andere dieren om te aaien en om naar te kijken. Elke woensdagmiddag vanaf half drie is er ponyrijden, behalve wanneer het hard geregend heeft want dan is er teveel modder of wanneer de pony's niet in een goed humeur zijn.

Dieren knuffelen
Een half uurtje dieren knuffelen op maandag en dinsdag vanaf 4 uur, woensdag om 2 uur en zaterdag en zondag om 3 uur. Neem een kip op schoot of een schildpad of heb je liever een konijn of cavia om mee te knuffelen? Of neem een ratje op schoot om te vertroetelen.

Knutselen
Op woensdagmiddag vanaf 3 uur zijn er knutselactiviteiten. Dat kan van alles zijn van schilderen of koekjes bakken tot paaseieren versieren, lammetjes met wiebelogen maken of lekker kliederen met klei.

Adres
Kinderboerderij de Pijp
Lizzy Ansinghstraat 82
Amsterdam

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 11.00-17.00 uur.
Zaterdag en zondag 13.00-17.00 uur.

foto
Marianne Crone

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video