dam masterdamamsterdam-grachten-winteramsterdamamsterdam stoperaamsterdam-rijksmuseumgrachten amsterdamgrachten amsterdamamsterdam-winter-vocamsterdam-rembrandtplein

De stenen engel - David Hewson

Het is zomer in Amsterdam en de straten zijn vol toeristen, muziek en gelach, maar er heerst ook een duistere ondertoon nu er een seriemoordenaar actief lijkt te zijn. De spanningen lopen al snel hoog op en Pieter Vos weet dat hij de dader zo snel mogelijk te pakken moet krijgen om te voorkomen dat de paniek toeslaat...

Amsterdam_Boeken_David_Hewson_De_stenen_engelAnnie Schrijver is net tweeëntwintig jaar oud, werkt op de bloemenmarkt en is bij iedereen geliefd. Van de ene op de andere dag is ze echter spoorloos verdwenen. Niet lang daarna wordt ze, amper nog levend, teruggevonden op een begraafplaats, vastgebonden aan een stenen engel en ingesloten door een ring van vuur.

In haar lichaam vindt de politie sporen van drugs die een verband leggen met een nooit opgeloste zaak: de Schone Slaapstermoorden. Maar Annie had schijnbaar nog geluk, want niet ver van haar vindplaats wordt een lijk gevonden waarop een verse tatoeage te zien is: Slaap, kindje, slaap.

De stenen engel is het vierde deel in de Amsterdam-serie van David Hewson. 

Lees hier het artikel 'The Amsterdam of Pieter Vos', hoofdpersoon in PoppenhuisHet verkeerde meisjeHet derde zusje en De stenen engel. 

De stenen engel
David Hewson
De Boekerij, 2017
ISBN 9789022575857
€19,99 (paperback)
€19,99 (English edition)

Bestel De stenen engel bij bol.com

Order Sleep baby sleep at bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video