amsterdam-grachten-wintergrachten amsterdamamsterdamamsterdam-rembrandtpleinamsterdam-rijksmuseumamsterdam stoperadam masterdamamsterdam-winter-vocgrachten amsterdam

Theaterfestival de Parade

Locatie: Martin Luther Kingpark, Amsterdam

Theaterfestival De Parade strijkt van 18 augustus tot en met 3 september 2023 neer in Amsterdam met haar kleurrijke tenten, terrassen en restaurants. In het Martin Luther Kingpark kun je dan twee weken genieten meer dan 100 theater-, dans- , mime- , film- en muziekvoorstellingen, merendeels speciaal voor het festival gemaakt. Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops.
Amsterdam_parade

Op de Parade valt er voor jong en oud altijd wat te beleven. Of je nu een diehard-theaterliefhebber bent of op de poffertjes, het reuzenrad en de gezelligheid af komt, je slaat de plank nooit mis. Op het festivalterrein lopen theatermakers en muzikanten rond, die zelf de promotie voor hun (vaak korte) voorstellingen verzorgen. Die shows vinden plaats in een tent, in de buitenlucht of op een geheime locatie. Laat je verrassen! Je hoeft geen voorstelling te bezoeken om je te vermaken, er zijn volop eettentjes en leuke terrasjes waarbij het publiek zelf de grootste attractie vormt.

Meer informatie en het programma kun je vinden op de website van de Parade.

Travel Amsterdam in a Minute

Mooie korte impressie van Amsterdam met drone en video